Fredag.Hallo, håper dere har en fin kveld og en god start på helgen. Jeg føler at jeg skriver så overfladisk, og holder meg unna mange temaer som jeg skulle ønske jeg hadde blogget mer om, alt fra politikk, religion, gold diggers, botox, natur, forurensing, nedleggelse av fritidsklubber for ungdommer og kommunale leiligheter. Jeg tenker mye og liker å skrive mye... men holder tilbake fordi jeg tror for mye blogging kan være farlig for psyken.

Jeg kan ytre mange meninger men jeg vil også være privat, være trygg og blir veldig fristet til å skrive om kun overfladisk dritt som enhjørninger, rosa bobler og min "nye favoritt-jeans" 

Jeg har lagt merke til at den dagen jeg har bustete hår og svettebart vil mange hilse og spørre hvordan det "går" med bloggen og boken, men når jeg smekker på leppestift og kler meg fint går de samme menneskene forbi uten å ofre meg et blikk haha. Slapp av kjære, bloggen min er overhodet ikke populær, boken går nesten i dass MEN ja f***, jeg ser bra ut når jeg først vil ta meg godt ut og nei jeg baserer ikke hele livet mitt på trutmunn og utseende.

 Da har jeg delt mine tanker for nå. Jeg ønsker dere en fantastisk kveld, ta vare på de du elsker og som alltid takk for at du leser bloggen min. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sueofoslo

sueofoslo

60, Oslo

Jeg er Sue, driver Instagram kontoen : fattigsnobb. Snekrer min første thriller-roman. Ta en titt på insta! Her skriver jeg litt om mine meninger og hverdag. Takk for følget. Stay tuned honey, you won't regret ;)

Kategorier

Arkiv

hits